HET MENSELIJKE IN HET CENTRUM PLAATSEN VAN DE SAMENWERKING

Terwijl de nabijheid tussen advocaten en hun cliënten altijd belangrijker wordt, is hun ontkoppeling nooit zo groot geweest. Onze ambitie is om te helpen deze link te herstellen dankzij de nieuwe technologieën om advocaten en hun klanten te laten focussen op de kern van hun relatie : samenwerken in vol vertrouwen.

Inschrijve
Aproposh

uLaw wil de stand van zaken revolutioneren door juridische diensten anders te ontwerpen. We hebben de overtuiging dat een nieuwe trend zal ontstaan om de markten weer in evenwicht te brengen op basis van nieuwe principes : transparantie, kwaliteit en menselijke waarden.

Xavier gillot

Deelnemen aan de modernisering van het beroep

Mijn twintig jaar ervaring aan de Balie hebben mij tot een vaststelling gebracht : de juridische wereld en zijn actoren lijken vandaag ondoorzichtiger, ontkoppeld. De wetten en jurisprudenties zijn ingewikkelder en talrijker, en dwingen de adviseurs om technicus die altijd meer in beslag worden genomen door het juridisch gebied te worden terwijl dat hun klanten verwachten meer eenvoud, proximiteit, tailor-made en doeltreffend adviezen. Een brug vestigen tussen het recht en de justitiabelen wordt iedere dag onmisbaarder maar de kloof tussen deze twee werelden is groter geworden ten koste van communicatie en vertrouwen.

Deze situatie heeft me overtuigd dat het noodzakelijk was om de nieuwe opportuniteiten van de digitale transitie te grijpen om deze vertrouwensbaan, die centraal is in de medewerking is, samen te brengen. Hoe? Door de creatie van een innovatieve werkomgeving gegrond op het invoeren van een echte transparantie in de communicatie. Dit is het doel van uLaw, het platform dat ik heb gecreëerd : van de moderne tools benutten om transparantie, voorspelbaarheid, proximiteit te creëren om advocaten en klanten deze vertrouwensbaan te laten herstellen.

Xavier Gillot, Founder

Eindelijk een innovatief alternatief gegrond op transparantie

Wanneer Xavier bij mij kwam met zijn project van begeleidend platform voor advocaten en hun klanten, was ik onmiddellijk overtuigd van dit idee die echt inhakte op mijn klantervaring. Eerst, omdat ik zijn vaststelling over de nood en de manier waarop de relatie tussen klanten en advocaten zou moeten evolueren, deelde. Daarna en belangrijker omdat ik, als entrepreneur, in uLaw de perfecte integratie heb gevonden van de waarden die ik in de kern van iedere onderneming had geplaatst. We zijn vrienden sinds onze kinderjaren en vandaag, vullen onze twee profielen elkaar perfect aan. Maar evenals een vriendelijk vertrouwen altijd bestond tussen ons, hebben we daarna samen gewerkt, Xavier als advocaat en ik als zijn klant en we hebben samen een professioneel vertrouwen opgebouwd die eveneens sterk was. Samen, willen we onze waarden en ervaringen delen om een werkomgeving aan te bieden waar iedereen wint, klanten zoals advocaten.

Laurent Sauté, CEO

Laurent saute

Heeft u een vraag?

Aarzel niet ons te contacteren.

Contacteer ons