Het Centrum voor Zelfstandigen

uLaw ontwikkelt bepaalde samenwerkingen met geprivilegieerde partners zodat het dienstenaanbod naar de leden verbreed wordt. Deze relaties staan ook toe dat er wederzijds voordelige interacties tussen de respectieve leden van de partners om hun dagelijks leven te vergemakkelijken en te profiteren van voordelen bij het gebruik van hun diensten zijn.

PARTNER Het Centrum voor Zelfstandigen / le Centre Des Ind├ępendants

Het Centrum voor Zelfstandigen is een dienstverlener die voornamelijk de salarisadministratie voor de werkgever verzorgt.

Zij zorgen ook voor de inning van de sociale zekerheidsbijdragen en de bedrijfsvoorheffing.

Meer informatie op http://www.ssci.be

DE SAMENWERKING TUSSEN HET CENTRUM EN uLaw

uLaw biedt leden van het Centrum voor Zelfstandigen die zich willen verdiepen in bepaalde juridische kwesties de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de diensten van uLaw om het beste profiel te vinden om hen bij te staan. Zij ontvangen voorstellen die zijn afgestemd op hun behoeften en budgetten. De leden kunnen dan in alle transparantie de advocaat van hun keuze selecteren en een relatie op basis van wederzijds vertrouwen aangaan.

Daarnaast stelt uLaw verschillende wettelijke inhouden ter beschikking van de leden van het Centrum voor Zelfstandigen. Ook worden er webinars met gerenommeerde juristen over juridische onderwerpen georganiseerd.