ImmoPass

uLaw ontwikkelt bepaalde samenwerkingen met geprivilegieerde partners zodat het dienstenaanbod naar de leden verbreed wordt. Deze relaties staan ook toe dat er wederzijds voordelige interacties tussen de respectieve leden van de partners om hun dagelijks leven te vergemakkelijken en te profiteren van voordelen bij het gebruik van hun diensten zijn.

PARTNER IMMOPASS

ImmoPass is het eerste technische keuringsorganisme in de vastgoedsector dat een technisch kwaliteitslabel aanbiedt voor residentiële en kantoorgebouwen.

Koop je een huis? ImmoPass helpt u om de technische kwaliteit van uw toekomstige woning precies te kennen, voor een aankoop met volledige gemoedsrust.

Bent u mede-eigenaar? ImmoPass helpt u om de nodige werken in uw gebouw te objectiveren, met prioriteitstelling en budgetplanning.

U bent een residentiële vastgoedbeheerder? ImmoPass biedt u een kant-en-klare oplossing om te voldoen aan de verplichtingen van de nieuwe wet van 18 juni 2018 betreffende buitengewone werken in uw gebouwen.

Je bent een kantoorgebouw manager? ImmoPass inspecteert al uw gebouwen om een duidelijk beeld te krijgen van de werkzaamheden en renovaties die op korte, middellange en lange termijn moeten worden uitgevoerd.

DE SAMENWERKING TUSSEN ULAW EN IMMOPASS

uLaw laat de leden van ImmoPass die bepaalde juridische kwesties verder willen uitdiepen toe om gratis gebruik te maken van de diensten van uLaw om de beste advocaat te vinden die hen kan bijstaan. Zij zullen voorstellen ontvangen die zijn aangepast aan hun behoeften en budgetten. De leden kunnen dan in alle transparantie de advocaat van hun keuze selecteren en een relatie op basis van wederzijds vertrouwen aangaan.

Bovendien stelt uLaw de leden van ImmoPass verschillende wettelijke inhouden ter beschikking. Ook worden er webinars met gerenommeerde juristen over juridische onderwerpen georganiseerd.