Beelance

uLaw ontwikkelt bepaalde samenwerkingen met geprivilegieerde partners zodat het dienstenaanbod naar de leden verbreed wordt. Deze relaties staan ook toe dat er wederzijds voordelige interacties tussen de respectieve leden van de partners om hun dagelijks leven te vergemakkelijken en te profiteren van voordelen bij het gebruik van hun diensten zijn.

Partner Beelance

Beelance is een platform dat freelancers uit de IT- en digitale industrie verbindt met hun toekomstige klanten. Dankzij het algoritme stemt Beelance missies en bedrijven af ​​op de vaardigheden van de freelancers van zijn platform.

Beelance vertegenwoordigt 4.500 freelancers en 500 klanten.

Meer informatie op https://beelance.io/

De samenwerking tussen Beelance en uLaw

Beelance biedt zijn "beelancers" (dwz zijn freelancers) gemakkelijker toegang tot zijn partners. Ons uLaw-platform is er daar één van. uLaw begeleidt de beelancers op hun parcours en ontwikkeling en zorgen voor hun opleiding en wettelijke behoeften.

Leden van Beelance genieten van bepaalde voordelen op het uLaw platform naast gratis toegang tot de beste profielen om hen te ondersteunen bij hun activiteiten.

uLaw bewaakt hun informatie door middel van gerichte juridische verzending en blijft aan hun zijde tijdens hun contacten met de advocaten in het netwerk.