Réseau Entreprendre® Brussel

uLaw ontwikkelt bepaalde samenwerkingen met geprivilegieerde partners zodat het dienstenaanbod naar de leden verbreed wordt. Deze relaties staan ook toe dat er wederzijds voordelige interacties tussen de respectieve leden van de partners om hun dagelijks leven te vergemakkelijken en te profiteren van voordelen bij het gebruik van hun diensten zijn.

Partner Réseau Entreprendre® Brussel

Réseau Entreprendre® Bruxelles is een vzw die ondernemers uit het Brussels Gewest samenbrengt. Réseau Entreprendre begeleidt jonge ondernemers op vrijwillige basis om hen te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun onderneming. Het netwerk benadert het Franse model van Réseau Entreprendre® door zich te richten op 3 grote assen: een netwerk van ondernemers, meer financiële autonomie en de uitvoering van de erelening.

Réseau Entreprendre® Bruxelles bestaat uit meer dan 175 leden (bijdragende ondernemers) en 100 prijswinnende bedrijven die worden ondersteund, waaronder uLaw. Réseau Entreprendre® Brussel staat ook voor meer dan 1.400 directe arbeidsplaatsen die sinds de lancering werden gecreëerd.

Meer informatie op https://www.reseau-entreprendre.org/bruxelles/

De samenwerking tussen Réseau Entreprendre® Brussel

uLaw laat de leden van Réseau Entreprendre® Bruxelles die bepaalde juridische kwesties verder willen uitdiepen toe om gratis gebruik te maken van de diensten van uLaw om de beste advocaat te vinden die hen kan bijstaan. Zij zullen voorstellen ontvangen die zijn aangepast aan hun behoeften en budgetten. De leden kunnen dan in alle transparantie de advocaat van hun keuze selecteren en een relatie op basis van wederzijds vertrouwen aangaan.

Bovendien stelt uLaw de leden van Réseau Entreprendre® Bruxelles verschillende wettelijke inhouden ter beschikking. Ook worden er webinars met gerenommeerde juristen over juridische onderwerpen georganiseerd.