Vrije Wederzijdsheid

uLaw ontwikkelt bepaalde samenwerkingen met geprivilegieerde partners zodat het dienstenaanbod naar de leden verbreed wordt. Deze relaties staan ook toe dat er wederzijds voordelige interacties tussen de respectieve leden van de partners om hun dagelijks leven te vergemakkelijken en te profiteren van voordelen bij het gebruik van hun diensten zijn.

PARTNER VRIJE WEDERZIJDSHEID

Mutualité Libérale, aanwezig in België via een netwerk van 5 filialen, biedt bijkomende voordelen aangepast aan elk individu, alsook een hospitalisatie- en tandheelkundige zorgverzekering.

Tot de exclusieve aanbiedingen behoren:

  • Basis hospitalisatieverzekering zonder medische vragenlijst en zonder leeftijdsgrens;
  • Een tussenkomst in sportabonnementen;
  • Een geboortepremie, de volledige terugbetaling van de gezondheidszorg voor kinderen onder de 18, enz.;
  • Interventies voor anticonceptie, diëtetiek, alternatieve geneeswijzen, enz.

De Mutualité Libérale kan ook rekenen op de steun van VZW’s om activiteiten te organiseren en diensten te verlenen die beantwoorden aan ieders basisbehoeften.

Aarzel niet om de vele voordelen van de Mutualité Libérale te ontdekken op : www.ml.be - 064 23 61 90 of contact409@ml.be

DE SAMENWERKING TUSSEN ULAW EN VRIJE WEDERZIJDSHEID

uLaw laat de leden van de Vrije Wederzijdsheid die bepaalde juridische kwesties verder willen uitdiepen toe om gratis gebruik te maken van de diensten van uLaw om de beste advocaat te vinden die hen kan bijstaan. Zij zullen voorstellen ontvangen die zijn aangepast aan hun behoeften en budgetten. De leden kunnen dan in alle transparantie de advocaat van hun keuze selecteren en een relatie op basis van wederzijds vertrouwen aangaan.

Bovendien stelt uLaw de leden van de Vrije Wederzijdsheid verschillende wettelijke inhouden ter beschikking. Ook worden er webinars met gerenommeerde juristen over juridische onderwerpen georganiseerd.