HET MENSELIJKE WEER IN HET MIDDELPUNT VAN DE SAMENWERKING PLAATSEN

In een tijd waarin een nauwe band tussen advocaten en hun cliënten steeds belangrijker wordt, is het gebrek aan verbinding nog nooit zo groot geweest. Het is onze ambitie om deze link opnieuw te herstellen door middel van nieuwe technologie, zodat advocaten en hun cliënten zich kunnen concentreren op de kern van hun relatie : samenwerken in alle vertrouwen.

uLaw wil een revolutie teweegbrengen in de kennis door juridische diensten anders te concipiëren. We zijn ervan overtuigd dat er een nieuwe trend zal ontstaan om de markt weer in evenwicht te brengen op basis van nieuwe fundamenten : transparantie, kwaliteit en menselijke waarden.

DEELNEMEN AAN DE MODERNISERING VAN HET BEROEP VAN ADVOCATEN

Mijn twintig jaar ervaring aan de Balie hebben mij doen vaststellen : de juridische wereld en zijn actoren lijken vandaag ondoorzichtiger, ontkoppeld. Wetten en jurisprudentie zijn ingewikkelder en talrijker en dwingen de adviseurs om technici te worden die zich steeds meer verdiepen in juridische zaken, terwijl hun klanten meer behoefte hebben aan eenvoud, proximiteit, op maat gemaakte en doeltreffende adviezen. Het slaan van een brug tussen de wet en de procederende partijen wordt elke dag noodzakelijker, maar de kloof tussen deze twee werelden is groter geworden ten koste van communicatie en vertrouwen.

Deze situatie heeft me overtuigd van de noodzaak om de nieuwe opportuniteiten van de digitale transitie aan te grijpen om deze vertrouwensbaan, die de kern vormt van de samenwerking tussen een advocaat en zijn cliënt, te herstellen. Hoe? Door de creatie van een innovatieve werkomgeving gegrond op het invoeren van echte transparante communicatie. Dit is het doel van uLaw, het platform dat ik heb gecreëerd : de moderne tools benutten om transparantie, voorspelbaarheid, en proximiteit te creëren zodat advocaten en klanten deze link kunnen herstellen om zich te concentreren op hun samenwerking in de beste werkomstandigheden. En dit alles in een geconnecteerde, flexiebe omgeving, aangepast aan de nieuwe eisen van onze samenleving.

Xavier Gillot, Founder

EINDELIJK EEN INNOVATIEF ALTERNATIEF GESTOELD OP TRANSPARANTIE

Wanneer Xavier bij mij kwam met zijn project van begeleidend platform voor advocaten en hun klanten, was ik onmiddellijk overtuigd van dit idee dat mijn klantervaring weerspiegelde. Aanvankelijk omdat ik zijn vaststelling deelde over de nood en de manier waarop de relatie tussen klanten en advocaten zou moeten evolueren. Daarna, vooral omdat ik, als ondernemer, in uLaw de perfecte integratie heb gevonden van de waarden die ik centraal heb gesteld in iedere onderneming die ik heb mogen leiden. We zijn vrienden sinds onze kinderjaren en vandaag vullen onze profielen elkaar perfect aan. Er bestaat sinds altijd een vriendschapelijk vertrouwen tussen ons, toch hebben we ook samengewerkt, Xavier als advocaat en ik als zijn klant. We hebben samen een professioneel sterk vertrouwen opgebouwd. Samen willen we onze waarden en ervaringen delen om een werkomgeving aan te bieden waar iedereen wint, zowel klanten als advocaten.

Laurent Sauté, CEO

HEEFT U EEN VRAAG?
Aarzel niet ons te contacteren.