KRIJG TOEGANG TOT DE BESTE ADVOCATEN

Ons platform verzamelt de beste advocaten in alle vakgebieden en ieder werkvoorstel gaat gepaard met een transparante en volledige evaluatie van het overwogen werk.

VERGELIJK OFFERTES

U vergelijk en kies de advocaat van uw keuze in alle transparantie. Uw werkaanbieding is alleen zichtbaar voor advocaten, leden van uLaw. uLaw is een beveiligd platform met een totale veiligheid.

VOLG REAL-TIME

De taken zijn voorafgaand overeengekomen en uw werkplek biedt u op elk moment een duidelijk zicht op de vooruitgang van uw dossier, de termijnen en budgetten.

KLANTEN GETUIGEN

★★★★★ "Het gebruik van het platvorm is zeer eenvoudig en intuïtief. Als ik uLaw in een paar worden zou moeten omschrijven, zou ik zeggen : snel, gemakkelijk, efficiënt en relevant." - Agnieszka S., juridisch adviseur bij het Franstalige Kind en Gezin (ONE)
★★★★★ "Binnen een week na publicatie ontvingen we vier aanbiedingen van gekwalificeerde advocaten. Het proces is snel en eenvoudig. Ik zou het platform zeker 100 % aanbevelen." - Maïté C., Verantwoordelijk Overheidsopdrachten, Gemeente Jette
★★★★★ "Op uLaw, hebben we echte professionals gevonden om ons bij te staan voor het beheer van ons geschil en om de beste oplossing te vinden." - Maxime V., General Counsel

PERSBERICHTEN

"De gerechtigden hebben nu de mogelijkheid om de advocaat van hun keuze te selecteren."
"Hun digitale tools bieden unieke mogelijkheden aan om de beste professionals te vergelijken, te evalueren en te kiezen."
"uLaw helpt u bij het vinden van de juiste advocaat"

HOE WERKT ULAW?

We hebben de relatie tussen advocaten en klanten helemaal heroverwogen om terug te keren naar de hoofdzaak: een vertrouwensrelatie creëren en onderhouden met uw advocaat om u te laten werken op uw dossier in alle sereniteit. uLaw helpt u alle stappen van uw vraag duidelijk te structureren, vanaf de beschrijving van uw juridische vraag tot de gedetailleerde opvolging van de prestaties en de goedkeuring van de facturen. uLaw wil kwalitatieve juridische diensten toegankelijker maken, daarvoor is onze platvorm helemaal gratis.

UW VOORDELEN

  • We helpen u uw werkaanbieding te beschrijven

  • U krijgt eerste-kwaliteit werkvoorstellen

  • U vergelijkt de gekregen aanbiedingen en selecteert degenen die bij u past

  • U volgt en beheert uw dossier in real time

  • U krijgt duidelijke facturen voor van tevoren overeengekomen en geleverd werk

ZE GELOVEN IN ONS

U BENT ADVOCAAT?

Ontdek uLaw, een online werkomgeving bestemt om u te begeleiden in de ontwikkeling van uw carrière in alle vertrouwelijkheid. U behoudt een totale controle over uw profiel die alleen toegankelijk is voor klanten en prospecten van uw keuze. Selecteer dossiers die aan uw ambitie tegemoet komen, ontwikkel nieuwe samenwerkingen met talentvolle confraters en verzeker de tevredenheid van uw klanten, in alle eenvoud.

Meer informatie gebruiksaanwijzing

LAATSTE NIEUWS

Vrijstelling doorstorting bedrijfsvoorheffing: welke grondslag voor een rechtzetting?

De beslissingen zijn ontwijkend op dit vlak waardoor het een bron van rechtsonzekerheid blijft.

Lees verder
Hervorming van het handelsrecht: welke gevolgen sinds de inwerkingtreding van het tweede luik?

Een modernisering van de Belgische vennootschap- en handlesrechten was verwacht en men kan de recente initiatieven genomen op dit vlak alleen maar verwelkomen.

Lees verder
Fiscale aspecten van de hervorming van het ondernemingsrecht

Een wet van 15 april 2018 is recent inwerking getreden en introduceert belangrijke wijzigingen van bepaalde ondernemingsrecht concepten.

Lees verder

uLaw is een platform waarmee u een bekwame advocaat kunt vinden, in alle vertrouwen. Of het nu gaat om een ​​kwestie van vennootschapsrecht (in geval van herstructurering, voor het opstellen van contracten), een geschil in het sociaal en arbeidsrecht (fout, contractbreuk), om u bij te staan ​​bij het beheer van het ondernemingsrecht of zelfs om uw merken en andere industriële eigendomsrechten te beschermen, uLaw brengt profielen samen op alle rechtsgebieden. Krijg juridisch advies van topkwaliteit van de beste advocaten en werk met transparantie op uLaw.