ULAW VERBINDT particulieren en ondernemingen met de beste advocaten voor alle hun juridische vragen

Laat u begeleiden in alle vertrouwen door de advocaat van uw keuze.

Probeer onze apps, het is helemaal gratis.

Krijg offertes

Krijg toegang tot de beste advocaten

Ons platform verzamelt de beste advocaten in alle vakgebieden en ieder werkvoorstel gaat gepaard met een transparante en volledige evaluatie van het overwogen werk.

Vergelijk offertes

U vergelijk en kies de advocaat van uw keuze in alle transparantie. Uw werkaanbieding is alleen zichtbaar voor advocaten, leden van uLaw. uLaw is een beveiligd platform met een totale veiligheid.

Volg real-time

De taken zijn voorafgaand overeengekomen en uw werkplek biedt u op elk moment een duidelijk zicht op de vooruitgang van uw dossier, de termijnen en budgetten.

Klanten getuigen

★★★★★"uLaw hielp ons de beste specialisten te identificeren om aan onze nood te beantwoorden" – Sophie R., bestuurder van een KMO

★★★★★"Dankzij uLaw heb ik een advocaat kunnen vinden om mij te helpen bij het schrijven van de algemene voorwaarden van mijn website." – Thomas G., Sales Director

★★★★★"Op uLaw, hebben we echte professionals gevonden om ons bij te staan voor het beheer van ons geschil en om de beste oplossing te vinden." – Maxime V., General Counsel

Persberichten

La Libre Eco

"« De gerechtvaardigde hebben nu de mogelijkheid om de advocaat van hun keuze te selecteren."

Trends Tendance

"Hun digitale tools bieden unieke mogelijkheden aan om de beste professionals te vergelijken, te evalueren en te kiezen"

La Province

"uLaw helpt u bij het vinden van de juiste advocaat."

Hoe werkt uLaw?

We hebben de relatie tussen advocaten en klanten helemaal heroverwogen om terug te keren naar de hoofdzaak: een vertrouwensrelatie creëren en onderhouden met uw advocaat om u te laten werken op uw dossier in alle sereniteit. uLaw helpt u alle stappen van uw vraag duidelijk te structureren, vanaf de beschrijving van uw juridische vraag tot de gedetailleerde opvolging van de prestaties en de goedkeuring van de facturen. uLaw wil kwalitatieve juridische diensten toegankelijker maken, daarvoor is onze platvorm helemaal gratis.

Uw voordelen

  • We helpen u uw werkaanbieding te beschrijven

  • U krijgt eerste-kwaliteit werkvoorstellen

  • U vergelijkt de gekregen aanbiedingen en selecteert degenen die bij u past

  • U volgt en beheert uw dossier in real time

  • U krijgt duidelijke facturen voor van tevoren overeengekomen en geleverd werk

Ze geloven in ons

Photo avocat

U bent advocaat?

Ontdek uLaw, een online werkomgeving bestemt om u te begeleiden in de ontwikkeling van uw carrière in alle vertrouwelijkheid. U behoudt een totale controle over uw profiel die alleen toegankelijk is voor klanten en prospecten van uw keuze. Selecteer dossiers die aan uw ambitie tegemoet komen, ontwikkel nieuwe samenwerkingen met talentvolle confraters en verzeker de tevredenheid van uw klanten, in alle eenvoud.

Meer