Partenaires

uLaw ontwikkelt bepaalde samenwerkingen met geprivilegieerde partners om het dienstenaanbod naar de leden te verbreden. Door deze relaties kunnen wederzijds gunstige interacties worden gesmeed met de respectieve leden van de partners om hun dagelijkse werking te vergemakkelijken en van voordelen te profiteren wanneer ze van deze diensten gebruikmaken.

Immopass

ImmoPass is het eerste technische keuringsorganisme in de vastgoedsector dat een technisch kwaliteitslabel aanbiedt voor residentiële- en kantoorgebouwen.

Het centrum voor zelfstandigen

uLaw ontwikkelt bepaalde samenwerkingen met geprivilegieerde partners om het dienstenaanbod naar de leden te verbreden.

Réseau entreprendre

Réseau Entreprendre® Bruxelles is een vzw die ondernemers uit het Brussels Gewest samenbrengt. Réseau Entreprendre begeleidt jonge ondernemers op vrijwillige basis om hen te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun start-up.

Digital Attraxion

Digital Attraxion helpt digitale start-ups om hun groei te versnellen dankzij financiële middelen, coaching, evaluaties en voortdurend steun aan digitale projecten.

Beci

Beci (Brussels Enterprises Commerce & Industry) is de Kamer voor Koophandel van Brussel. Beci vertegenwoordigt de collectieve en individuele belangen van Brusselse bedrijven.

ProUnity

Sneller aan het werk, minder administratie en betere prijzen, welkom bij ProUnity !

Beelance

Beelance is een platform dat freelancers uit de IT- en digitale industrie verbindt met hun toekomstige klanten.