ADVOCAAT ? ONTDEK ULAW!

uLaw is een innovatief platform dat een werkomgeving biedt die gericht is op klantrelaties. uLaw stelt u in staat uw praktijk te richten op dossiers die aan uw aspiraties voldoen, hoogwaardige samenwerkingen tot stand te brengen en tegelijkertijd de tevredenheid van uw klanten te verzekeren.

Inschrijven

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ULAW?

Uw inschrijving is gratis en uLaw is een katalysator van nieuwe mogelijkheden.
 1. U KIEST DOSSIERS DIE U INTERESSEREN.

  Uw inschrijving is vertrouwelijk maar u mag onmiddellijk uw diensten aanbieden voor dossiers die aan uw ambities beantwoorden dankzij onze unieke inschrijvingsplatform.

 2. U VINDT NIEUWE MEDEWERKERS OM MEER WAARDE VAN UW TIJD TE KRIJGEN.

  Op zoek naar een medewerker om opzoekingen te laten doen? Heeft u ad hoc samenwerkingen nodig om uw praktijk verder te ontwikkelen? Bent u op zoek naar talentvolle collega’s om multidisciplinaire of complexe dossiers te behandelen? Doe een aanvraag om competente collega’s te ontmoeten en hun werkvoorstel te kunnen vergelijken.

 3. UW INSCHRIJVING BLIJFT VERTROUWELIJK.

  Alleen de prospecten aan wie u een werkvoorstel hebt gestuurd zijn op de hoogte van uw aansluiting bij uLaw. U behoudt een totale controle in een beveiligde omgeving die aan alle deontologische vereisten beantwoordt.

 4. UW BIJDRAGE IS VAST EN ZONDER VERRASSING.

  Onze abonnementen zijn zeer competitief en u heeft de keuze tussen verschillende forfaits, afhangend van uw gebruikersprofiel. De kosten van ons platform zijn voorspelbaar en geheel onafhankelijk van uw omzet.

 5. U VERZEKERT UW KLANTTEVREDENHEID.

  uLaw werd ontwikkeld om aan de moderne noden van het advocatenberoep en aan de verwachtingen van de klanten te beantwoorden. Verzeker de tevredenheid van uw klanten dankzij onze unieke aanpak gebaseerd op transparantie.

Heeft u een vraag?
AARZEL NIET ONS TE CONTACTEREN.