Immopass

ImmoPass is het eerste technische keuringsorganisme in de vastgoedsector dat een technisch kwaliteitslabel aanbiedt voor residentiële- en kantoorgebouwen.


Koopt u een huis? ImmoPass helpt u om de technische kwaliteit van uw toekomstige woning precies te kennen, voor een aankoop met volledige gemoedsrust.

Bent u mede-eigenaar? ImmoPass helpt u om de nodige werken in uw gebouw te objectiveren, met prioriteitstelling en budgetplanning.

U bent een residentiële vastgoedbeheerder? ImmoPass biedt u een kant-en-klare oplossing om te voldoen aan de verplichtingen van de nieuwe wet van 18 juni 2018 betreffende buitengewone werken in uw gebouwen.

U bent een beheerder van kantoorgebouw? ImmoPass inspecteert al uw gebouwen om een duidelijk beeld te krijgen van de werkzaamheden en renovaties die op korte, middellange en lange termijn moeten worden uitgevoerd.

DE SAMENWERKING TUSSEN ULAW EN IMMOPASS

uLaw is de geprefereerde partner van ImmoPass voor alle juridische aspecten met betrekking tot onroerend goed en vice versa. uLaw stelt de klanten van ImmoPass in staat om een geschikte adviseur te vinden voor de juridische aspecten van hun zaken (regularisatie, transactie, enz.) dankzij het aanbestedingsplatform waarmee ze verschillende aanbiedingen kunnen ontvangen van deskundige advocaten in de materie. Omgekeerd, wanneer cliënten of advocaten die lid zijn van uLaw op zoek zijn naar technische vastgoedexpertise, zorgt ImmoPass voor de meest geschikte oplossingen.

Bovendien stelt uLaw leden van ImmoPass verschillende wettelijke inhouden ter beschikking. Ook worden er webinars met gerenomeerde jursiten over juridische onderwerpen georganiseerd.