Het centrum voor zelfstandigen

uLaw ontwikkelt bepaalde samenwerkingen met geprivilegieerde partners om het dienstenaanbod naar de leden te verbreden.

Door deze relaties kunnen wederzijds gunstige interacties worden gesmeed tussen de respectieve leden van de partners om hun dagelijkse werking te vergemakkelijken en van voordelen te genieten wanneer ze van deze diensten gebruikmaken.

PARTNER HET CENTRUM VOOR ZELFSTANDIGEN

Het Centrum voor Zelfstandigen is een dienstverlener die voornamelijk de salarisadministratie voor de werkgever verzorgt.

Het Centrum is ook verantwoordelijk voor de berekening van de sociale bijdragen en de loonheffing en zorgt voor een nauwkeurige en correcte doorstroming van de informatie aan Belgische autoriteiten.

Het Centrum voor Zelfstandigen heeft 3.000 klanten en telt 15 medewerkers.

Meer informatie op http://www.ssci.be

DE SAMENWERKING TUSSEN HET CENTRUM EN ULAW

uLaw biedt leden van het Centrum voor Zelfstandigen die zich willen verdiepen in bepaalde juridische kwesties de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de diensten van uLaw om het beste profiel te vinden om hen bij te staan. Zij ontvangen voorstellen die zijn afgestemd op hun behoeften en budgetten. De leden kunnen dan in alle transparantie de advocaat van hun keuze selecteren en een relatie op basis van wederzijds vertrouwen aangaan.

Daarnaast stelt uLaw diverse juridische inhoud ter beschikking van de leden van het Centrum voor Zelfstandigen. Ook worden er webinars met gerenommeerde advocaten over juridische onderwerpen georganiseerd.