Réseau entreprendre

Réseau Entreprendre® Bruxelles is een vzw die ondernemers uit het Brussels Gewest samenbrengt. Réseau Entreprendre begeleidt jonge ondernemers op vrijwillige basis om hen te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun start-up.

Het netwerk maakt eel uit van Réseau Entreprendre®, een internationale netwerk van meer dan 14.000 bedrijfsleider.

Réseau Entreprendre® Bruxelles telt meer dan 175 leden (bijdragende ondernemers) en 110 prijswinnende bedrijven die worden ondersteund, waaronder uLaw. Réseau Entreprendre® Bruxelles staat ook voor meer dan 1.500 directe arbeidsplaatsen die sinds de lancering werden gecreëerd.

Meer informatie op https://www.reseau-entreprendre.org/bruxelles/

DE SAMENWERKING TUSSEN RÉSEAU ENTREPRENDRE® BRUXELLES EN ULAW

uLaw laat de leden van Réseau Entreprendre® Bruxelles die bepaalde juridische kwesties verder willen uitdiepen toe om gratis gebruik te maken van de diensten van uLaw om de beste advocaat te vinden die hen kan bijstaan. Zij ontvangen voorstellen die zijn aangepast aan hun behoeften en budgetten. De leden kunnen dan in alle transparantie de advocaat van hun keuze selecteren en een relatie op basis van wederzijds vertrouwen aangaan.

Bovendien stelt uLaw de leden van Réseau Entreprendre® Bruxelles diverse juridische inhoud ter beschikking. Ook worden er webinars met gerenommeerde advocaten over juridische onderwerpen georganiseerd.